Løvstien: Fra Melkeplassen til Minde

Lengde: 4 km

Tid: 1 time

Buss: nr 19 til Melkeplassen og nr 10 hjem igjen fra Løbergveien

Løvstien er en flott ny turvei som går langs Løvstakken fra Melkeplassen til Grønlien. Planen er at den etterhvert skal kobles til turveien som går fra Langeskogen til Grønnestølen slik at man får én sammenhengende turvei fra Kråkenes til Melkeplassen.

Vi begynner turen på Melkeplassen. Vi tar bussen slik at vi ikke trenger å gå tilbake til samme sted. Fra Melkeplassen må vi snirkle oss litt oppover til Øvre Riplegården der Løvstien begynner. Her er det flere snarveier, men jeg har ikke klart å finne en uten trapper, så vi tar den lange veien rundt.

IMG_20170311_103234351.jpg
Starten av Løvstien

Løvstien er flott å trille på, men det er mye opp og ned. Når vi går denne veien får vi heldigvis den lengste og bratteste bakken nedover og ikke oppover. Store deler av veien har flott utsikt over byen. Det er også flere fine stoppesteder underveis med bålplass, benker til å ta en liten hvil på, og flere lekeplasser til de litt større barna.

IMG_20170311_103901972
Utsikt over byn

Løvstien slutter i Kristian Bings vei, og tok du bussen til Melkeplassen kan du nå gå rett ned til Løbergveien og ta bussen hjem igjen herfra. Hvis ikke er det fint å bare snu og gå tilbake til start også.

 

En kommentar om “Løvstien: Fra Melkeplassen til Minde

  1. Tilbaketråkk: Langeskogen til Olavsbu – På tur med de små

Legg igjen en kommentar